Strak Bouw bv is een jong en dynamisch bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in projectontwikkeling van kleinschalige appartement- & woningbouw. Ook voor de volledige inrichting van uw woning is Strak uw ideale partner.

Elk project geniet steeds van een uniek, doorgedreven ontwerp. Bij Strak Bouw geniet u mee van de indoor-designer die u bijstaat bij uw persoonlijke wensen in uw woning. Enkele karakteristieken van ons werk zijn warmte, licht, soberheid, functionaliteit en een intensief gebruik van elke ruimte.

Wij onderscheiden ons door gebruik te maken van duurzame en karaktervolle materialen welke op een strakke manier geïntegreerd worden in de ruimtes met aandacht voor detail en afwerking. Onze ontwerpen zijn allerminst kil te noemen. Met het gebruik van natuurlijke materialen en elementen creëren we steeds een warm en tijdloos karakter.

In onze ontwerpen – die we tevens ook intern ontwikkelen ism de architect – zijn wij steeds op zoek naar nieuwe innoverende en duurzame materialen zonder de functionaliteit en het comfort uit het oog te verliezen.

Strak Bouw beschikt voor de afwerking over zowel eigen mensen als zeer gemotiveerde aannemers. De technieken (elektriciteit, centrale verwarming, sanitair) alsook de vloer- en wandbetegeling worden door onze eigen teams uitgevoerd.

Bij oplevering worden al onze projecten kraaknet opgeleverd. Onze poetsploeg zorgt ervoor dat u enkel nog hoeft te genieten van uw nieuwe thuis!

 

Strak Bouw bv

Adres: Staatsbaan 89, bus 001
9991 Adegem
Tel: +32 (0)50 69 96 90
+32 (0)479 59 79 90 Ignace / Projectontwikkeling
+32 (0)477 35 26 15  Els / Vastgoed
Mail info@strakbv.be